Projecten

Actie4 kids

De organisatie komt in actie voor arme kinderen door Nederlandse kinderen persoonlijk een schoenendoos voor hen te laten vullen met allerlei spulletjes, zoals schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed.

Elk jaar doen wij in onze gemeente mee aan deze actie. Erg bijzonder om zo aan onze kinderen mee te geven hoe gezegend ze zijn in ons land.
www.actie4kids.org

Beregowo

Stichting ouderenzorg Beregowo wil 24 uurs zorg en geborgenheid geven aan hulpbehoevende ouderen in Beregowo ( Oekraine ) en omgeving. Wim en Wilma Janssen zijn leden van onze gemeente. Zij hebben deze ouderenzorg daar opgezet.
www.ouderenzorgberegowo.nl

Out of abundance

Via deze stichting is Doret van der Straten uit onze gemeente naar Roemenië uitgezonden. De stichting heeft als doel naast mensen te staan die beschadigd zijn in het leven. Deze beschadiging komt voort uit psychisch of fysiek misbruik van een persoon door derden of uit verslaving. Doret is werkzaam met een lokale stichting (Fundatia Usa Deschisa) in Roemenië. Deze stichting biedt holistische zorg aan slachtoffers van mensenhandel. Men bied onderdak, medische en psychische zorg, opleidingen, juridische begeleiding en alles wat nodig is voor herstel en volledige re-integratie in de samenleving.  Naast het werk met deze stichting is Doret actief binnen de lokale kerk en bezoekt ze daklozen, oudere en minder bedeelde met het oog Gods liefde uit te dragen. Dit alles vanuit Johannes 10:10.

Anja in Engeland

Anja is opgegroeid in de Parousia Wijchen en heeft in Leiden Chinees gestudeerd. Na haar studie heeft ze een jaar stage gelopen bij de zendingsorganisatie OMF in Taiwan. Daar kwam ze erachter hoe belangrijk een goede theologische basis is voor evangelisatie- en discipleschapswerk. Ze heeft daarom daarna twee jaar als trainee gewerkt in een kerk in Sheffield, Engeland en is in 2015 begonnen aan de opleiding Theology for Crossing Cultures aan Oak Hill College in Londen. Ze hoopt na haar afstuderen onder Aziaten te werken. 


x
Inloggen voor leden